Home Stiri mondene Iată care este relația dintre Lavinia Pîrva și fiii săi vitregi!

Iată care este relația dintre Lavinia Pîrva și fiii săi vitregi!

de Clara

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică se iubesc foarte mult, iar chimia dintre ei nu poate fi contestată. Cu toate acestea, artistul mai are copii, dar pe care, din fericire, Lavinia îi iubește și se înțelege foarte bine cu aceștia.

Conform spuselor lui Bănică, soția sa se înțelege foarte bine cu cei doi copii ai săi, formând o familie mare și fericită. „Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”.

„Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un „«pitic» cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui”, a declarat acesta, pentru cei de la viva.ro.

În cadrul aceluiași interviu, juratul X Factor a vorbit despre familia și cariera sa: „Pandemia mi-a «dăruit» timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”.

„Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Și atunci, probabil, sunt mai relaxat. Așa că nu știu dacă e vorba de experiență sau de înțelegere a lucrurilor”, a mai declarat acesta.

„Tatăl meu m-a influențat atât ca om, cât și în profesie. Nu pot să-i răspund care ar fi cel mai important sfat. Eu le spun copiilor mei, de fiecare dată, să creadă în ei, în ceea ce vor să facă, să nu uite că familia nu se schimbă niciodată. Iar profesia pe care și-o vor alege, oricare ar fi ea, le va da înapoi stisfacții, exact cât timp și pasiune investesc în ea”, a mai continuat soțul Laviniei…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies