Home Stiri mondene Iată care este suma pe care Monica Gabor o făcea din emisiunea în care apărea!

Iată care este suma pe care Monica Gabor o făcea din emisiunea în care apărea!

de Clara

Pe vremuri, Bobby Păunescu i-a propus Monicăi Columbeanu să facă parte din show-ul său de la B1 TV. Emisiunea a avut un real succes, iar suma pe care aceasta o primea lunar era de 5.000 de euro.

„Deoarece ideea era să o facă pe Monica conștientă de faptul că are o sursă de venit prin muncă, mai întâi îi făcu o firmă cu numele ei de-atunci (putea fi schimbat, eventual, după cununie) și acea firmă fu semnatarul contractului cu postul de televiziune, de 5.000 de euro pe săptămână.

O indica pe Monica, pe numele ei de fată, ca realizator. Fiecare episod ținea o oră, se difuza marți seara, de la ora 20:00 și reluările în celelalte zile, de la 17:00, totul urmând să înceapă în ultima săptămână a lunii aprilie.

Nu exista niciun scenariu făcut anterior filmărilor, pe care ei să fie nevoiți să îl respecte, și niciun program fix al filmărilor. Libertatea era deplină”, a spus Columbeanu pentru cei de la cancan.ro.

„Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine! Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița. Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală.

Eu cât îi cunosc pe amândoi, pentru că l-am cunoscut și pe Mr. Pink, o să se înțeleagă și o să se împace. Deci, dacă ai o femeie temperamentală lângă tine și ești un bărbat deștept, nu ai cum să nu te înțelegi. Mi se pare că se face o furtună într-un pahar de apă. Ei și-au dat un reset la relație, pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu îmi fac griji că ei doi se vor separa”, a spus Irinel Columbeanu pentru cei de la impact.ro, după ce s-ar fi zvonit că fosta lui soție s-ar fi despărțit de Mr. Pink…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies