Home Stiri mondene Iată care sunt cele 9 vedete ce se vor lupta pentru trofeul „Bravo, ai stil!”!

Iată care sunt cele 9 vedete ce se vor lupta pentru trofeul „Bravo, ai stil!”!

de Clara

Noul sezon Bravo, ai stil! este pe cale să înceapă și s-au aflat numele vedetelor care vor lua parte. Fanii așteaptă cu nerăbdare începerea emisiunii și s-au pregătit pentru susținerea concurentei favorite.

„Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România! Am emoții uriașe, aștept și eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din «Bravo, ai stil! Celebrities»”, a spus Ilinca Vandici despre noul sezon.

Vedetele care vor participa sezonul acesta în cadrul emisiunii difuzate la Kanal D sunt: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Ruxi, Sensy, Ioana Filimon, Olga Verbițchi, Otniela și Carmen Negoiță. Toate sunt dispuse să dea tot ce au mai bun și să lupte cu toate armele pentru a pleca acasă cu marele premiu, dar și cu trofeul mult visat.

Unele schimbări s-au produs în sezonul acesta. Mai exact, Cătălin Botezatu nu va mai face parte din juriul emisiunii, fiind înlocuit de către Tibi Clenci. Tibi este un cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni fotografi români, cu numeroase premii câștigate, dar și ca o persoană care are un talent ce i-a făcut numele cunoscut peste hotare.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii…

Ca jurat la «Bravo, ai stil! Celebrities», voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi îmbrățișeze și caracterul”, a spus Tibi despre noul proiect în care este implicat.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies