Home Stiri mondene Iată care sunt dovezile care arată că Laurențiu Reghecampf nu mai formează un cuplu cu Anamaria Prodan!

Iată care sunt dovezile care arată că Laurențiu Reghecampf nu mai formează un cuplu cu Anamaria Prodan!

de Buinoschi Andreea

De când Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan, toți ochii sunt ațintiți asupra lor. Deși Anamaria Prodan a mărturisit că nimic nu este adevărat, gesturile lui Reghecampf contrazic ceea ce spune impresarul.

Recent, bărbatul a trebuit să semneze contractul cu Universitatea Craiova. La acel eveniment, Laurențiu a venit singur, în ciuda faptului că, până acum, venea însoțit de către soția sa. Mai mult decât atât, se pare că și verigheta lui a „dispărut”, aceasta fiind prima dată când a apărut fără inel.

De curând, tabloidele au spus că Reghecampf a plecat în vacanță în Grecia, alături de amanta sa. Cu toate acestea, Anamaria neagă vehement aceste zvonuri, spunând că, de fapt, a plecat să se roage.

„Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar Bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo.

Da. Este mașina mea. Soțul meu merge ca mine, cu mașinile familiei, când și cum vrea. La fel ca mine. A plecat cu băiatul meu mare, Luca. Își iubește și respectă copiii enorm. Este un exemplu pentru ei și pentru noi toți. Pentru toată țara! Nici nu mă uit la poze. Soțul meu știe ce face și cu cine stă la masă. Dacă stă cu cineva la masă, probabil are ceva de discutat 100%. Reghecampf este UNIC!

Sunt în Dubai. Muncesc. Avem companie aici. Laurențiu a mers că a simțit să se roage. A obosit și el de tot, și noi, și copiii. Vrem să scăpăm de asta toți. Probleme avem toți, am spus, ca toate cuplurile. La noi nu a existat nimic urât. Soțul meu și familia mea nu și-au construit averea, numele, demnitatea, mândria pe scandal. Acum, pentru familia mea, este IAD. De asta toată familia mea a plecat din țară, să scăpăm de circ și scandal”, a spus Anamaria pentru cei de la spynews.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies