Home Stiri mondene Iată care sunt legile din America ce se pot aplica în ceea ce privește divorțul lui Laurențiu Reghecampf!

Iată care sunt legile din America ce se pot aplica în ceea ce privește divorțul lui Laurențiu Reghecampf!

de Buinoschi Andreea

Laurențiu Reghecampf și fosta lui soție s-au căsătorit în America, iar divorțul se pare că urmează să aibă loc tot acolo. Impresarul este rezident în statul Nevada și, acolo, legislația privind divorțul este mult mai permisivă decât la noi.

În Nevada, atât soțul, cât și soția pot divorța, fără a avea un motiv foarte bine întemeiat, bunurile rămân în proprietatea fiecăruia și nu este nevoie de partaj, dar cea mai mare preocupare va fi cea legată de copil. Cei doi foști soți au un copil, Bebeto, care, din punctul de vedere al legilor din Nevada, trebuie pus pe primul loc. Așadar, custodia, cel mai probabil, va fi acordată ambilor părinți.

Mai mult decât atât, dacă niciunul dintre participanții la divorț nu aduce probe care să ateste că celălalt nu este apt pentru a avea grijă de minor, divorțul se va soluționa mult mai repede.

„Tot ce avem în creierul nostru poate să fie pus pe pozitiv, depinde ce dorim să realizăm și cum ne imaginăm că putem! Numai în creierul nostru credem ca îi ajutăm pe cei ce gravitează pe lângă noi și nu-s suflete puternice! Noi nu știm ce își doresc aceste suflete și cumplit de rău este faptul că nici aceste suflete habar nu au ce-și doresc! Dreptul nostru este doar să alegem pentru noi! Putem alege să ajutăm aceste suflete slabe însă nu putem să-i obligăm sau să-i trezim din somnul adânc în care cad.

Putem să alegem să îi ajutăm! Însă, niciodată nu vom ști ce își doresc aceste suflete! Este povestea lui Dumnezeu. Îți dă, dar nu îți poate băga în traistă! Avem liberul arbitru! Depinde de capacitatea noastră intelectuală ce alegere facem. Când ne zbatem și vrem să ajutăm alt suflet, noi credem, în creierul nostru, că facem bine! Mi-am antrenat creierul să cred că oamenii de lângă mine sunt buni! De fapt, de multe ori, când ești suflet slab, nu ești tu la butoane! Pentru asta, ca să preiei comanda, trebuie să-ți antrenezi creierul să știe diferența între a-ți dori ceva și cum faci ca să obții ce-ți dorești! Atât timp cât ești stăpân pe dorințe clare și știi că nu tu trebuie să te zbați ca să primești ce-ți dorești, ești în disciplină cu creierul!”, este o parte din declarația Anamariei Prodan, potrivit fanatik.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies