Home Stiri mondene Iată cât a cheltuit Lora în perioada de izolare din Bali!

Iată cât a cheltuit Lora în perioada de izolare din Bali!

de Clara

Din cauza pandemiei de coronavirus, vacanța Lorei din Bali s-a transformat într-o adevărată aventură. Cele două săptămâni de relaxare s-au transformat în multe luni de carantină care nu au costat-o deloc puțin pe artistă.

Lora și iubitul său, Ionuț Ghenu, au plecat în Bali chiar pe data de 8 martie și au revenit pe tărâm românesc la sfârșitul lunii iulie. Cu toate acestea, artista nu a fost dezamăgită de decizia luată, ba chiar a declarat că a schimbat-o foarte mult și a vindecat-o după ce, cu doar câteva săptămâni înainte, își pierduse mama.

„Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe. Omul care muncea tot timpul. Și mă uitam la colege. Mă uitam la Delia, care e tot timpul plecată. Mă uitam la Liza, care punea poze de peste tot din jurul lumii și eu ziceam: «Ah, ce drăguț, Doamne! Mai trag tare lunile astea sau anul ăsta (așa mă păcăleam singură) și după aceea plec și eu într-o vacanță»”, a declarat cântăreața în cadrul unei emisiuni televizate.

Întrebarea care nu a lipsit a fost legată de aspectul financiar, iar artista a recunoscut că a lăsat pe tărâm asiatic aproximativ 50.000 de euro.

În cadrul unui interviu acordat celor de la okmagazine.ro, Lora a povestit momentele mai puțin plăcute prin care a trecut. „Unii oameni m-au jignit şi mi-au reproşat că nu mă implic în bătălia anti-Covid cu donaţii către oameni şi spitale. Am fost făcută în multe feluri şi mi s-a urat chiar să mă îmbolnăvesc de acest virus. Iar când mi-am manifestat public îngrijorarea faţă de soarta artiştilor din România, au fost oameni care au spus că nu au nevoie de noi şi că putem să dispărem. Este foarte greu să nu ai idee ce va fi mâine. Să nu ştii în ce direcţie să o apuci. Şi peste toate, să te uiţi spre ţara ta şi să vezi atât de multă răutate”, a mărturisit artista…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies