Home Stiri mondene Iată cât a costat vacanța Deliei în Maldive!

Iată cât a costat vacanța Deliei în Maldive!

de Buinoschi Andreea

Delia este o împătimită a vacanțelor. Insulele Maldive reprezintă una dintre destinațiile sale preferate și merge acolo în fiecare an și nu doar o dată. Așadar, iată cât a trebuit să scoată artista din buzunar pentru o vacanță de lux!

O singură noapte de cazare a costat 1.000 de euro. Delia și soțul ei au stat zece zile în Maldive, ceea ce înseamnă că doar cazarea a costat 10.000 de euro. La această sumă impresionantă se adaugă și drumul, care, bineînțeles, a avut loc la clasa I, dar și mesele.

Așadar, suma scoasă din buzunar este de ordinul zecilor de mii, dar artista nu regretă nimic, deoarece Insulele Maldive sunt a doua casă pentru ea.

Delia se bucură de un succes imens. În cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro în anul 2018, artista a vorbit despre cariera sa.

„Privind în urmă, nici mie nu mi se pare că au trecut atâția ani, mi se pare incredibil că am 20 de ani de la debut. Am impresia că în cele două decenii sunt vreo trei-patru vieți separate, cu trei-patru etape separate care nu au nicio legătură. Mă uit și nu îmi vine să cred. Nu îmi vine să cred că sunt atât de departe și/sau că am vârsta pe care o am.

„«Cine m-a făcut om mare?» este o piesă de suflet, pentru că am scris-o într-un anume moment și într-un anumit context. Mă reprezintă 100%. În general, cam tot ce scriu, nu scriu doar de dragul de a scrie piese…

Cumva, nici măcar în momentele în care nu am fost pe val sau când nu eram difuzată la radio, acum mulți ani, nu am simțit nicio diferență, pentru că eram un om activ profesional, la fel cum sunt și acum. Pot să spun că acum e puțin mai mult stres, asta e diferența. În rest, lumea m-a știut mereu, indiferent dacă am fost sau nu prezentă la radio”, a mărturisit artista.

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies