Home Stiri mondene Iată cât a dat Andreea Bălan pe maşina sa! Şi Gina Pistol, şi Pepe au dat o avere pe ale lor

Iată cât a dat Andreea Bălan pe maşina sa! Şi Gina Pistol, şi Pepe au dat o avere pe ale lor

de Clara

Gina Pistol, Pepe şi Andreea Bălan se numără printre vedetele de la noi care au dat o adevărată avere pe maşinile pe care le conduc. Niciuna dintre ele nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba de bijuteriile pe patru roţi şi se bucură, în prezent, de tot confortul de care dispun.

Conform celor de la click.ro, Andreea Bălan a trebuit să scoată din buzunar suma de 100.000 de euro. Aceasta conduce un Range Rover şi este extrem de încântată de achiziţia făcută. În ceea ce îl priveşte pe Pepe, artistul latino a scos aceeaşi sumă de bani, dar el a dat-o pe un BMW din seria 8.

În ceea ce o priveşte pe Gina Pistol, aceasta şi-a achiziţionat un Audi Q5, pentru a fi sigură că fiica sa şi a lui Smiley, Josephine, călătoreşte în siguranţă şi are parte de tot confortul din lume.

În urmă cu puţin timp, s-a aflat despre drama Ginei Pistol. Aceasta a fost abandonată la naştere, fiind crescută de către bunica sa.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile, a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta.

După ce l-a făcut şi pe frate-său, a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani…

Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea, în faţa blocului, să i-l ducă”, a spus bunica prezentatoarei, în urmă cu ceva timp, pentru o publicație, relatează cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies