Home Stiri mondene Iată cât a scos Florin Salam din buzunar pentru nuntă!

Iată cât a scos Florin Salam din buzunar pentru nuntă!

de Clara

În urmă cu două zile, a avut loc nunta Roxanei Dobre cu Florin Salam. Cei doi au făcut atât cununia civilă, cât și pe cea religioasă, iar acestea două au fost urmate de o petrecere grandioasă la un local exclusivist din Mamaia.

Conform celor de la cancan.ro, manelistul și soția sa au avut 350 de invitați, la care s-au adăugat încă 100 de persoane care au cântat la eveniment. Deoarece numărul total al invitaților a fost foarte mare și deoarece Florin Salam a vrut să se asigure că toată lumea va avea parte de cel mai bun tratament, acesta a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă colosală. Mai exact, manelistul a plătit cu 100.000 de euro mai mult decât a crezut inițial că va costa nunta, ajungând la un total de 350.000 de euro.

Nunta cu Florin Salam și ziua de naștere a Roxanei Dobre, serbate în aceeași zi

Cu puțin timp înainte de nuntă, Roxana Dobre a spus că nunta urmează să aibă loc pe data de 1 iunie, cu doar două zile înainte ca aceasta să își aniverseze ziua de naștere. Aceasta a spus că își dorește că ambele evenimente să fie serbate în aceeași zi, dând de înțeles cât de mult îl iubește pe Florin Salam și cât de mult își dorește ca două dintre cele mai fericite zile din viața ei să fie serbate în același timp.

„Facem nunta la mare, pe 1 iunie. Facem și cununie civilă și cununie religioasă. Pe 3 iunie este ziua mea de naștere și, de fapt, noi am zis să facem și nunta noastră atunci. Ne dorim să fie ceva restrâns.

Dacă tot sărbătorim ziua mea, am zis de ce să nu facem și o mică petrecere, să ne cununăm, să facem jurămintele în fața lui Dumnezeu, așa cum se cuvine”,a spus Roxana Dobre, conform Kanald.ro.

Printre invitații celor doi s-au numărat: Jador, Costi Ioniță, Alex Velea, Gabi Bădălău, Tzanca Uraganul, Nuțu Cămătaru și nu numai.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies