Home Stiri mondene Iată cât câștigă concurenții de la „Survivor”!

Iată cât câștigă concurenții de la „Survivor”!

de Buinoschi Andreea

Survivoreste unul dintre cele mai dure concursuri organizate de televiziunile din România. Însă, pe cât de greu este traseul, pe atât de mare este recompensa financiară. Așadar, iată care sunt participanții plătiți cel mai bine ai acestui sezon!

Jador este cel mai bine plătit concurent. Fostul participant de la Puterea Dragostei a reușit să obțină un contract de 4.500 de euro săptămânal. Acesta a declarat că a ales să vină la emisiune pentru a-și schimba percepția asupra vieții, dar și pentru a se dezvolta din punct de vedere spiritual.

„Mi-am dorit să întru în competiţia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopăr. Să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post, pentru mine, această experienţă”, a spus Jador, potrivit celor de la playtech.ro.

Alexandra Stan este a doua vedetă plătită cel mai bine din sezonul al doilea al emisiunii. Artista a negociat la sânge, iar fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană îi aduce 2.500 de euro. Din cauza faptului că este pandemie, iar concertele nu se mai țin, Alexanda Stan reușește să se redreseze din punct de vedere financiar.

Mai mult decât atât, restul concurenților primesc între 1.000 și 2.000 de euro pentru fiecare săptămână în care rămân în competiție. Zanni este concurentul care primește cei mai puțini bani de la Kanal D. În ciuda faptului că suma nu a fost făcută publică, el este cel care încasează cel mai puțin…

Cu toate acestea, în urma participării la Chefi la cuțite și la Survivor, notorietatea lui va crește, iar pe viitor, vor începe să i se deschidă multe uși.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..