Home Stiri mondene Iată cât costă să îi ai pe Dani şi Răzvan la un eveniment privat!

Iată cât costă să îi ai pe Dani şi Răzvan la un eveniment privat!

de Buinoschi Andreea

Răzvan şi Dani nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cei doi nu fac echipă foarte bună doar pe platourile emisiunii, ci şi în viaţa de zi cu zi. Mai mult decât atât, aceştia îşi duc pasiunea dincolo de camerele de filmat şi destind atmosfera pentru oricine este dispus să scoată din buzunar o sumă frumușică de bani.

Cei doi au un portofoliu impresionant. Prietenii pot prezenta nunţi, logodne, botezuri, şi nu numai, şi, datorită faptului că sunt foarte apreciați pentru ceea ce fac, şi suma pe care o cer este pe măsură. Aşadar, pentru a prezenta un eveniment, cei doi colegi cer să scoţi din buzunar 3.000 de euro.

Răzvan şi Dani sunt prieteni încă din tinerețe şi fac multe activităţi împreună. În cadrul unui interviu acordat pentru news.ro, cei doi au vorbit despre emisiunea care i-a ajutat să devină cunoscuţi. „Formatul nostru pleacă de la o idee foarte simplă. Nu este scris pe o hârtie, nu are un dosărel din formatele de afară. S-a născut simplu din câteva idei pe care le-am discutat deja când eram la radio. Ideea este una simplă, exact ca în «Friends», «Seinfeld» sau alte sitcom-uri, «scriptate», de data asta. Ne imaginăm că eu şi Răzvan locuim împreună, ceea ce se şi întâmpla când am început emisiunea. În jurul nostru sunt prietenii, vecinii de palier, oameni mai mult sau mai puţin cunoscuţi”, a declarat Dani Oţil.

„Este o chestiune de anduranţă. Suntem cel mai longeviv matinal de pe piaţă. De obicei, genul acesta de show, trei ore în direct, se arde foarte repede dacă nu eşti atent şi dacă nu te dozezi. Cum vieţile noastre s-au schimbat, s-a schimbat şi structura matinalului. Cu cât am crescut şi am evoluat am prins un alt public. Practic, suntem de nouă ani la «’Neatza», asta înseamnă că avem deja o generație care a crescut cu noi. Mulţi ne poartă numele sau şi-ar fi dorit măcar să semene cu unul dintre noi. Echipa a rămas aceeaşi în proporţie de 98%. Sunt tot oamenii cu care am început acum nouă ani”, a completat colegul Răzvan Simion…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies