Home Stiri mondene Iată cât costă să o aduci pe Antonia la propria petrecere!

Iată cât costă să o aduci pe Antonia la propria petrecere!

de Clara

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Conform unor surse, relatează cancan.ro, aceasta cere mii de euro pentru un spectacol de 40 de minute, iar prețul diferă de locul în care show-ul are loc.

„Antonia câștigă 3.000 de euro în cluburi și 5.500 de euro la petrecerile corporatiste, pentru un recital de 40 de minute, sume la care se adaugă și TVA, plus cazare la hotel de patru stele, pentru echipa ei, formată din 13 persoane, la concertele desfășurate în afara Bucureștiului. Ține la preț, negociază, are trei copii, are nevoie de bani”, au spus persoane apropiate pentru cei de la impact.ro.

În urmă cu ceva timp, Antonia și Alex Velea au mărturisit că vor da în judecată toate persoanele care trimit mesaje și comentarii răutăcioase la adresa lor.

„S-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră.

Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație însă, din păcate, pentru că bullying-ul este îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate. Noi vom continua să ne «focusăm» pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, au spus cei doi logodnici pe rețelele sociale”, au spus cei doi, în urmă cu ceva timp.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies