Home Stiri mondene Iată cât de bine se înțeleg, de fapt, Delia și Loredana Groza!

Iată cât de bine se înțeleg, de fapt, Delia și Loredana Groza!

de Clara

Deși lumea a susținut că cele două nu se înțeleg, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Delia a infirmat toate aceste zvonuri și chiar a detaliat situația.

„Am avut până acum aproximativ două săptămâni în care am filmat pentru audițiile «X Factor sezonul 9», iar în acest timp ne-am văzut zi de zi și ne-am cunoscut mai bine, am schimbat idei, povești. Nu am avut niciodată altă relație în afara perioadei în care am lucrat împreună pentru o campanie, iar până când ne-am regăsit la «X Factor», ne-am intersectat doar înainte de concerte și ne-am salutat”, a declarat Delia pentru cei de la revista Viva!.

„Cred că motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie a fost pentru că nu am avut contextul însă mereu ne-am apreciat și ne-am respectat ca artiști. Sunt fericită că suntem colege, pentru că apuc să o cunosc și altfel decât până acum. Este o persoană extrem de caldă și de bună!”, a mai spus artista.

„Admir creativitatea ei și faptul că s-a reinventat în tot acest timp și a rezistat în această piață, fiind mereu actuală! Totodată, îmi place faptul că este un om și un artist cu identitate, nu merge cu valul și nu a făcut compromisuri, muzical vorbind, ci a făcut mereu doar ce i-a plăcut și a reprezentat-o”, a mărturisit aceasta.

Chiar și Loredana Groza a avut un cuvânt de spus, vrând și ea să pună punct acestor zvonuri nefondate: „E lipsită de fundament această rivalitate, pentru că eu sunt, poate nu toată lumea are habar, cea care a descoperit-o pe Delia, prima care a crezut în talentul ei încă de când era la liceu”, a spus Lori, pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies