Home Stiri mondene Iată când va începe emisiunea lui Nea Mărin!

Iată când va începe emisiunea lui Nea Mărin!

de Clara

Se pare că noul sezon al emisiunii lui Nea Mărin va debuta pe micile ecrane în această toamnă. Vedetele au filmat deja o parte din emisiune și, după aproximativ un an de pauză, distracția va începe din nou.

„Îmi este dor să vorbesc cu voi. Chiar mă gândeam aceste zile că am fost cam absentă pe InstaStory, dar am avut foarte multă treabă. Ca de obicei, se găsește tot timpul câte ceva de făcut. Plus de asta, am fost plecată la filmări. O să vedeți din toamnă, la Antena 1, Nea Mărin. A fost o experiență super frumoasă și de abia aștept să vedeți cât de mult m-am distrat”, a spus Andreea Tonciu.

„A fost un an foarte greu. Din luna mai, eu numai probleme am avut. Prima a fost cu mâna dreaptă. Am fost cu Darius, cu nepoțelul, să luăm o bicicletă.

Nu știu ce s-a întâmplat. Am mers la kinetoterapeut cred că vreo două luni, ușor, ușor s-a rezolvat. Cum s-a întâmplat? Lucram prin curte, transpirat. Când am luat bicicleta, am făcut o mișcare greșită și am făcut bursită la umăr. M-am chinuit tare de tot.

M-am dus în locul băiatului meu la Năvodari să deschidă cherhanaua. În loc să se ducă el, m-a trimis pe mine. Acolo am făcut imprudența să beau un shot. De la shot-ul ăla, am luat Covid. Acolo au fost câțiva care chiar aveau simptome. Când am luat Covid, am oprit filmările. Am stat internat o săptămână împreună cu soția. După spital, m-am izolat încă zece zile. Am stat încă o lună”, a spus Nea Mărin, conform viva.ro.

„Am fost la niște prieteni, ei lucrau la un magazin. În loc să stau liniștit să mă uit la ei, am intrat acolo, am pus piciorul și era o pivniță.

Am căzut pe partea asta, mi-am rupt de aici. Am stat două săptămâni imobilizat. După ce mi-a scos fașele, mi-a pus o orteză cu care am mai stat două săptămâni. Acum, de o săptămână, am început cu kinetoterapeut, în bazin, exerciții de recuperare. Cred că de luni încolo încep și cu mici greutăți”, a spus acesta, conform wowbiz.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies