Home Stiri mondene Iată câți bani are Cătălin Moroșanu!

Iată câți bani are Cătălin Moroșanu!

de Clara

Cătălin Moroșanu participă în prezent la emisiunea Survivor, unde este unul dintre cei mai buni concurenți din Echipa Faimoșilor. Acesta se numără printre liderii echipei, fiind cel care încearcă să îi țină pe toți uniți spre marea finală.

Cătălin Moroșanu nu este un adversar de temut doar în Republica Dominicană, ci și pe ringul de box. Ultimul său meci a avut loc în anul 2019, pe data de 6 iunie, când a câștigat împotriva lui Daniel Sam. Moroșanu a intrat și în politică, dar și în televiziune, iar acum se luptă pentru premiul de 250.000 de lei oferit de Kanal D.

„Moartea din Carpați” a cochetat cu unele dintre cele mai urmărite posturi TV din România, precum Kanal D și PRO TV, iar în prezent s-a întors la canalul de televiziune turcesc, pentru a demonstra tot ceea ce poate în emisiunea Survivor.

Potrivit declarațiilor de avere, între anii 2019 și 2020 acesta a câștigat suma de 70.000 de euro doar din contractele încheiate cu televiziunile. Mai mult decât atât, în ultimul an, luptătorul a băgat în buzunar suma de 53.000 de lei, dintre care 37.000 de lei au provenit din sport, iar 16.000, din contractele cu televiziunile la care a fost.

Mai mult decât atât, venitul lunar al vedetei de la Kanal D este de 4.400 de lei, cărora li se adaugă suma de 3.845 de lei, venită din ședințele de la Consiliul Județean Iași, relatează wowbiz.ro.

În urmă cu aproximativ trei ani, Moroșanu oferise un interviu pentru cei de la gsp.ro și vorbise despre retragerea din ring. „Cred că la începutul anului 2020 voi renunța la carieră, am deja peste 15 ani de când lupt și, spre deosebire de alții, nu am avut juniorat sau perioadă de acomodare, am intrat direct în focuri. La al cincilea meu meci mă băteam deja cu Stefan Leko.

Cu siguranță voi rămâne în sport și mă voi implica activ pentru dezvoltarea sportului. Suntem printre puținele țări din Europa care nu dau doi bani pe mișcare și de aceea este și rata mare de îmbolnăviri. O nație sănătoasă înseamnă o societate bine dezvoltată. Vreau să lansez proiecte pentru mișcare de masă”, a spus luptătorul, pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies