Home Stiri mondene Iată câţi bani are Culiţă Sterp! Manelistul nu o duce deloc rău

Iată câţi bani are Culiţă Sterp! Manelistul nu o duce deloc rău

de Buinoschi Andreea

În prezent, Culiţă Sterp face parte din echipa Faimoşilor de la Survivor. Cu toate acestea, bărbatul a declarat că nu premiul de 250.000 de lei îl interesează, ci experienţa în sine. Aşadar, iată ce avere a reuşit să strângă Culiţă până acum!

Chiar şi după un an greu, în care numărul concertelor a fost mult mai mic, Culiţă se poate lăuda cu o situaţie financiară destul de bună. În perioada în care a fost însurat cu Carmen de la Sălciua, cei doi înființaseră o firmă, Culiță și Carmen SRL, care, imediat după pronunţarea divorţului, i-a rămas lui, transformându-se în Culiță Sterp SRL. Potrivit wowbiz.ro, cifra de afaceri din anul 2019 a fost de 100.000 de lei, iar profitul acestuia a fost de 66.000 de lei.

În urmă cu ceva timp, Carmen de la Sălciua a vorbit cu cei de la impact.ro despre relaţia cu acesta, dar şi despre ceea ce a dus la divorţul lor.

„E adevărat, pe când eram cu Culiță, în perioada în care mergeam împreună la concerte, aveam de suportat niște lucruri. Veneau domnișoare și îmi spuneau că le place soțul meu, că vor una, alta, de la el, dar, eu, sincer, nu mi-am pus mari probleme.

După aceea a apărut incidentul de la Reșița (incident în urma căruia Faimosul de la «Survivor» a fost agresat după un recital și o încurcătură cu iubita patronului localului, n. red.), atunci când, de fapt, Culiță m-a înșelat cu o altă domnișoară, nu Daniela, am decis să îi iau totuși apărarea. La acea vreme, credeam că se va maturiza, că se va schimba și că nu o va mai face.

Chiar pe vremea când eram în divorț de Culiță am vorbit cu mama Geta, cu mama lui, și ea încerca să ne împace. Îmi spunea că adevărul, că dreptatea este la mijloc. I-am zis atunci că nu e așa, că el mă tot înșală… Am întrebat-o ce m-ar sfătui, dar nu ca pe o noră, ci ca pe o fiică de-ale ei, că e mamă și de fată… Dar ea îmi zicea să îl iert, că tot acasă vine. E adevărat, noi când ne-am căsătorit, el avea 23 de ani, poate nu era destul de matur, nu își trăise viața, dar nici nu și-a asumat responsabilitățile care trebuiau. Nu puteam să mai accept asta”, a spus Carmen, pentru cei de la impact.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies