Home Stiri mondene Iată câți bani are, de fapt, Irinel Columbeanu!

Iată câți bani are, de fapt, Irinel Columbeanu!

de Clara

De câțiva ani, Irinel Columbeanu a pierdut milioanele pe care le avea în conturi. Din acel moment, s-a speculat că ar fi ajuns la sapă de lemn, dar primarul din satul natal al lui Ion Columbeanu a elucidat misterul.

Din cauza problemelor financiare, fostul soț al Monicăi Gabor a dat vila din Izvorani pe un apartament cu două camere, dar și mașinile de milioane de euro pe un autoturism la mâna a doua. Irinel avea mai multe terenuri în localitatea Căpreni, loc în care s-a născut și tatăl său.

Cu toate acestea, potrivit spuselor primarului din acea localitate, în prezent, fostul milionar a pierdut foarte mult și tot ce i-a rămas sunt doar câteva terenuri agricole, care pot fi puse în vânzare. „Aici mai are doar câteva terenuri agricole. În ceea ce mă privește, sunt neam cu Ion Columbeanu, am fost apropiați, am păstrat legătura, așa că voi participa și eu la slujba de înmormântare”, a mărturisit, în urmă cu ceva vreme, primarul din acea localitate.

În urmă cu doar câteva săptămâni, fostul afacerist a fost invitat într-o emisiune TV, în care a vorbit despre problemele financiare. Atunci, acesta a mărturisit că, în ciuda a ceea ce se spune, încă mai are bani, iar suma pe care o cheltuie pe mâncare în fiecare lună este destul de mare.

„Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte. Iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi. Cheltuiesc pe mâncare undeva între 3.000 şi 5.000 de lei cred. Se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna. Nu am atâta răbdare.

Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție”, a spus fostul milionar, în cadrul emisiunii 40 de întrebări,

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies