Home Stiri mondene Iată câți bani mai are, de fapt, Irinel Columbeanu!

Iată câți bani mai are, de fapt, Irinel Columbeanu!

de Buinoschi Andreea

În urmă cu mai mulți ani, Irinel Columbeanu a fost executat silit și a pierdut o foarte mare parte din avere. În ciuda faptului că numele său nu mai apare pe lista celor mai bogați români, se pare că fostul om de afaceri nu este atât de falit pe câte se crede.

Mai mult decât atât, în cadrul unui emisiuni televizate, fostul soț al Monicăi Gabor a declarat că această perioadă dificilă pe care o traversează este doar un test, fiind convins că, în curând, lucrurile se vor așeza și pentru el. În anul 2007, averea acestuia era estimată în jurul a 150 de milioane de euro, recunoscând că, dacă ai bani, este mult mai simplu să îți trăiești viața.

Conform celor de la playtech.ro, din opt milioane de euro, cât era estimată a fi averea sa în urmă cu mai bine de zece ani, acesta trebuie să achite o datorie de 5,5 milioane de euro. Așadar, după achitarea sumei, lui Irinel îi vor reveni 2,5 milioane de euro, ceea ce nu îl mai face să fie falit, așa cum se credea.

„Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța. N-am pierdut nimic din ceea ce consider eu că este avere mea, care se află înăuntrul ființei mele. Niciodată nu m-a interesat acumularea de averi, pentru că oricum nu plecăm cu ele după noi. În cel mai bun caz, rămân descendenților. Nu am pierdut speranța. (…) Soarta bunurilor pierdute nu m-a interesat niciodată. Au fost executate de bancă. A fost frumos și poate că va mai fi”, a mărturisit acesta. 

Deși, conform spuselor sale, partea financiară este mai puțin importantă pentru el, singura sa durere este reprezentată de faptul că este despărțit de fiica sa. Irinuca locuiește alături de mama sa în SUA și nu s-au mai văzut de doi ani: „Fiica mea este foarte bine și va fi din ce în ce mai bine. În America este plecată de doi ani, ne vedem virtual”…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..