Home Uncategorized Iată câți bani mai are Irinel Columbeanu! Suma pe care o dă pe mâncare este colosală

Iată câți bani mai are Irinel Columbeanu! Suma pe care o dă pe mâncare este colosală

de Andreea M

În cadrul unui interviu, Irinel Columbeanu a fost întrebat câți bani mai are. Acesta a declarat că are suficienți câți să trăiască liniștit, dar și că, în ciuda faptului că trece printr-o perioadă grea, nu o duce atât de rău pe cât se crede.

De câți e nevoie ca să trăiesc liniștit, fără problemele dinainte, care s-au dus și ele odată cu banii, iar disponibilitatea mea de a face bani se va demonstra în timp și zi de zi.

Cheltuiesc pe mâncare undeva între 3.000 şi 5.000 de lei, cred. Se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna. Nu am atâta răbdare.

Am fost tot timpul cinstit în afaceri și nu numai în afaceri, ci toată viața mea. Banul are și un alt viciu, te tentează să nu fii cinstit, de aceea mă refer la faptul că, atunci când nu mai ai povara atâtor de mulți bani, te simți mai ușurat, adică mai puțin tentat.

Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

În cadrul unui interviu a acordat celor de la viva.ro, fostul om de afaceri și-a spus punctul de vedere legat de greutățile pe care le întâlnești, dar și despre tot ceea ce poți obține în viață.

„Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test pe care sper să-l trec cu bine.

Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi…

Oricum, nu plecăm cu ele după noi. În cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine”, a spus fostul milionar.

Sursa

Sursa

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..