Home Stiri mondene Iată câți bani primea Andreea Marin pentru emisiunea „Surprize”!

Iată câți bani primea Andreea Marin pentru emisiunea „Surprize”!

de Clara

În ciuda așteptărilor, Andreea Marin nu a avut o viață roz dintotdeauna. Înainte de a deveni celebră, aceasta a dus o viață destul de grea și a trebuit să învețe să trăiască foarte modest.

„Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget. (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale, până departe, eram chiar la «Surprize». Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune”, a recunoscut vedeta.

Mai mult decât atât, Andreea nu s-a sfiit să recunoască și faptul că banii abia dacă îi ajungeau pentru strictul necesar, dar munca asiduă i-a adus, în cele din urmă, succesul.

„Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc acidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri”, a continuat aceasta.

Deși a trecut de 40 de ani, fosta prezentatoare arată foarte bine și recunoaște că acest lucru nu se datorează operațiilor estetice la care lumea crede că a apelat. „Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții noninvazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos”, a spus vedeta pentru Click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies