Home Stiri mondene Iată câți bani primesc în fiecare lună concurenții de la „Mireasa”!

Iată câți bani primesc în fiecare lună concurenții de la „Mireasa”!

de Clara

Show-ul Mireasa este una dintre cele mai de succes emisiuni matrimoniale din România. Fetele și băieții s-au înscris cu gândul de a-și întemeia o familie alături de persoana potrivită pentru fiecare dintre ei.

Premiera primului sezon a avut loc pe data de 23 martie 2020 și a fost prezentat de Diana Dumitrescu. Acum, fanii emisiunii urmăresc sezonul cu numărul doi, prezentat de Simona Gherghe, începând cu data de 5 septembrie 2020.

În fiecare lună, concurenții emisiunii primesc o anumită sumă de bani, sumă la care se adaugă încă 600 de lei de persoană, care trebuie să le ajungă pentru mâncare.

Cuplul care va ieși câștigător va putea pleca acasă cu suma de 40.000 de euro doar dacă va fi de acord să spuna „da” în cadrul ultimei ediții, ce va fi transmisă live. Mai mult decât atât, înmânarea premiului va avea loc după 90 de zile de la difuzarea ultimei ediții, doar dacă proaspeții însurăței vor arăta certificatul de căsătorie, ca dovadă că nu au divorțat între timp.

În cazul în care cuplul preferat de către public refuză sau nu poate să se căsătorească, automat, premiul va merge către următorul cuplu, dar care va trebui să respecte regulile specificate anterior. Dacă acest lucru se întâmplă, cuplul care se va căsători va primi cu 10.000 de euro mai puțin.

Dacă și acesta refuză, în fața altarului vor ajunge cei care formează al treilea cel mai apreciat cuplu și vor pleca acasă cu suma de doar 20.000 de euro. În cazul în care și cuplul cu numărul trei refuză, premiul va merge la cuplul cu numărul patru în preferințele telespectatorilor, alături de cecul de 10.000 de euro, doar dacă respectivii vor face ceremonia în cadrul emisiunii live…

Fanii emisiunii pot vota cuplul câștigător și, dacă și îndrăgostiții sunt de acord să își unească destinele la televizor, vor pleca acasă cu premiul cel mare.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies