Home Uncategorized Iată ce a făcut Andreea Bălan după ce și-a oficializat relația cu Tiberiu Argint!

Iată ce a făcut Andreea Bălan după ce și-a oficializat relația cu Tiberiu Argint!

de Buinoschi Andreea

În urmă cu două zile, Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Tiberiu Argint. Cei doi par foarte fericiți, iar Andreea Bălan pare să fi trecut peste divorțul de George Burcea.

Deși Andreea și Tiberiu au fost extrem de discreți, singurele informații despre ei fiind asigurate de presă, cei doi au decis că este momentul perfect pentru a confirma zvonurile care au apărut de atâta vreme. Cei doi au decis să posteze pe rețelele lor de socializare câte o poză făcută pe aceeași barcă, alături de cuvintele „Atenție la babord!” și „Atenție la tribord!”. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar aceștia i-au felicitat pentru relația pe care au început-o acum aproximativ o lună.

Nu a trecut mult de la oficializarea relației, că Andreea a mai postat încă o poză însoțită de un mesaj cu subînțeles. „Călătoritul te lasă fără cuvinte și ulterior te transformă în povestitor. Sunt căpitanul sufletului meu, au fost cuvintele artistei. Fanii au înțeles imediat care este destinatarul acestor vorbe și au început să îi lase mesaje de susținere: „Mă bucur că ai pe cineva care te înțelege. Îl rog să nu te supere”, „WOW, ce mișto! 😍 Te pupăm, fată frumoasă 🥰” sunt doar câteva dintre comentariile primite.

După ce zvonurile legate de noua sa relație au apărut, unele persoane au început să îi critice alegerea, spunând că se grăbește mult prea repede pentru a o lua de la început. Aceasta le-a transmis un mesaj foarte acid, sperând să le închidă gura răutăcioșilor: „După cum vedeţi, ne găsiţi divorțate, cu copii. Râdem, dar trăim în ţara în care, dacă eşti fericită după un divorţ, ţi se dă în cap. (…) Trebuie să mai stai să mai plângi. De ce nu ai plâns mai mult? Le place suferinţa. Vor să te vadă la pământ. Şi când nu mai suferi, spun: «Ah, dar trebuia să sufere mai mult». Aşa e lumea”…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies