Home Stiri mondene Iată ce a găsit Amalia în telefonul lui Vasilică Ceteraşu!

Iată ce a găsit Amalia în telefonul lui Vasilică Ceteraşu!

de Clara

Amalia şi Vasilică s-au căsătorit în anul 2016 şi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de muzică populară. Recent, aceasta a spus că a găsit o aplicaţie de întâlniri în telefonul soţului, dar despre care nu ştie foarte multe lucruri.

„Stă pe Facebook non-stop. Și pe Tik-Tok. Și mai e ceva, o platformă, Tinder, nici nu știu ce e acolo. Nu știu ce e aia. Când pleacă de acasă, o activează și, când vine, șterge aplicația. I-am căutat în telefon și am văzut aplicația și am crezut că e ceva, nu știu, un fel de Instagram.

(…) El spune că vorbește de evenimente, eu nu l-am mai luat la rost să văd ce și cum”, a spus Amalia în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă.

„Eu i-am spus că e o combinație între Tik-Tok și Instagram. E cu poze. Am 40 de aplicații pe telefon, dar a găsit-o fix pe aia”, a fost reacţia lui Vasilică Ceterașu.

În urmă cu ceva timp, Amalia a acordat un interviu şi a vorbit despre unul dintre albumele pe care le-a scos, spunând că a fost inspirat din satul în care s-a născut.

„Bună ziua și bun găsit tuturor! Am avut norocul să mă nasc într-o familie de oameni cu frică de Dumnezeu, oameni credincioși. La noi în casă se păstrau cu sfințenie obiceiurile și tradițiile. Bunica mea cânta în corul bisericii din sat, iar, în fiecare duminică, mă lua cu ea la slujbă. De atunci, am început să prind drag de cântările bisericești, care mi-au intrat în suflet.

Albumul conține 12 pricesne culese din satul meu natal. La realizarea lor am colaborat cu Grupul bizantin «Theologos» al Episcopiei Maramureșului și Satmarului, cărora țin să le mulțumesc pentru ajutorul acordat, în special Arhidiaconului Adrian Dobreanu. Toți sunt oameni minunați, cu studii teologice și cu voci de îngeri. Pentru mine, pricesnele sunt o dulceață a sufletului, o rugăciune către Dumnezeu”, a spus Amalia în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la gazetamuzicantilor.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies