Home Stiri mondene Iată ce a spus Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a depus plângere împotriva sa! „O boală”

Iată ce a spus Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a depus plângere împotriva sa! „O boală”

de Buinoschi Andreea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, în acest moment, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt la cuțite. Cei doi se acuză de lucruri foarte grave, iar cel care se află în pericol este Bodi, după ce Bianca a spus că a bătut-o în nenumărate rânduri.

După ce blondina a mărturisit că a mers la Parchet pentru a aduce noi dovezi împotriva fostului ei soț, acesta a reacționat imediat, fiind extrem de deranjat de afirmațiile pe care Bianca le-a făcut. „Dacă «frustrarea» era o boală… existau mai multe cazuri decât de COVID și unii stăteați numai în perfuzii!!!”, a spus Bodi, conform cancan.ro.

Războiul dintre ei este departe de a se încheia. Pentru a arăta că are dreptate, Bianca este în stare de orice. În urmă cu ceva timp, pe pagina sa de Instagram, a spus că Alex Bodi a dat presei o poză cu ea, făcută după ce a suferit o intervenție chirurgicală, fiind umflată la față. Știind ce urma să facă, afaceristul a oferit publicațiilor acea fotografie, pentru ca oamenii să creadă că și cele date de Bianca au fost făcute în aceeași zi și nu a bătut-o.

„M-a bătut și m-a chinuit patru ore. (…) Din două palme mă punea jos, iar eu, din adrenalina de moment, mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă. Am evitat doi ani jumătate să apar în circumstanțe de genul acesta.

Am zis: «Ok, bănuiesc că există o strategie» și, ca să evit strategia, am zis să le dau eu. Să nu mai fiu șantajată. Înainte să apară această poză, am discutat cu o prietenă bună a mea și a lui și, înainte cu trei zile să apară această poză, ea mi-a dat această poză cu mine”, a mai mărturisit fosta prezentatoare de la Kanal D, pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..