Home Stiri mondene Iată ce a spus Carmen de la Sălciua despre Adela Popescu!

Iată ce a spus Carmen de la Sălciua despre Adela Popescu!

de Buinoschi Andreea

Recent, Adela Popescu a fost invitata lui Mihai Morar. Acesta a început o serie de podcast-uri, iar Adela a fost unul dintre invitați. Cei doi au vorbit despre rolul de mămică, despre cariera sa, despre copilărie, dar și despre relația pe care o are cu Radu.

Așa cum era de așteptat, cei doi se înțeleg extrem de bine și se iubesc la fel de mult ca la început. Declarațiile de dragoste și afirmațiile pe care vedeta le-a făcut în cadrul podcast-ului au fost extrem de emoționante și au arătat, din nou, că între ei totul este doar lapte și miere.

Printre sutele de mii de persoane care și-au exprimat încântarea față de afirmațiile Adelei s-a numărat și manelista Carmen de Sălciua. Fosta soție a lui Culiță Sterp a fost profund impresionată de ceea ce actrița a declarat și a recunoscut acest lucru în mod public: „Jos pălăria pentru această atitudine”.

„Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu cu aceste trei calități bine împământenite în mine am putut și simt că pot să fac orice în viață.

Pentru că, de fapt, tu nu ai nevoie de un bărbat care să crezi că îți va rezolva problemele și că îți va face o viață frumoasă. Ideea e ca el să te facă să crezi că tu poți asta.

De regulă, partenerii încearcă să-i ambiționeze pe ceilalți…”Măi, te-ai cam îngrășat, nu prea e bine”… Eu când ajung acasă și îmi zice: ”Iubita, dar tu ești frumoasă!” și eu zic: ”Bă, trebuie să mă duc la sală”. Știi, dar are o altă manieră în care o spune. El m-a făcut pe mine să am încredere în el și să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe piedestal”, a spus Adela, în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..