Home Stiri mondene Iată ce a spus Dana Budeanu despre Andra!

Iată ce a spus Dana Budeanu despre Andra!

de Clara

Dana Budeanu nu mai este o prezenţă străină nimănui. De fiecare dată când are câte ceva de spus, aceasta nu se fereşte şi nu ţine cont de persoana despre care vorbeşte. Cu toate acestea, recent, se pare că a avut ceva frumos de spus la adresa Andrei, în legătură cu noua ei melodie.

„Absolut superb, cu poveste, fără pepsi pe masă şi cipşi în pungă. Pin de costume şi interioare în armonie şi ce regie. Bravo! Ceva cu adevărat frumos pentru nostalgicii vremurilor în care viaţa era despre fiecare şi-n care NIMENI nu ar fi acceptat îndobitocirea de azi…frumos, frumos…o linişte de ascultat”, a declarat Dana Budeanu, potrivit playtech.ro.

Zilele trecute, criticul de modă a avut, din nou, o reacţie acidă în legătură cu pandemia de coronavirus, spunând că lumea este speriată din cauza modului în care situaţia este prezentată.

„Oferă o alternativă la această psihoză. Această psihoză face multe victime. Este firesc ca oamenii să nu mai aibă încredere să meargă la spital. Cine ar avea, când, pe absolut toate posturile TV, toți acești «specialiști» ne explică că, pur și simplu, trăim apocalipsa?

Eu, dacă mă îmbolnăvesc, mă duc la spital? Nu! De ce? Pentru că îmi este frică să mă duc la spital. Spitalul a devenit imaginea morgii. Nu am văzut niciun medic de la ATI, de oriunde, dintr-un spital COVID-19, care să iasă și să spună: «Stați liniștiți, veniți! Avem grijă de voi!». Nu, toată lumea iese și spune «murim», «se moare»; «nu mai avem niciun loc» – adică nu mai avem niciun loc, nu mai veniți.

Eu sunt un om normal, în acestă pandemie eu unde mă duc? Doamna doctor a ieșit, nu s-a autoinvitat, nu am auzit de ea un an, foarte grav, de ea și de mulți alții ca dânsa. Noi, oamenii, nu am auzit de ea, de ce nu am auzit de ea?!

De ce cei asimptomatici, cu forme ușoare, nu sunt tratați așa cum ni s-a prezentat online? De ce nu au voie să ia și alte medicamente? Doamna nu este un vrac, este un pneumolog care tratează cu medicamente de la farmacie. Nu este nimic fantastic, nu se fac vrăji la dânsa pe online. De ce o linșăm pe ea?! Eu, astăzi, dacă mă îmbolnăvesc, mă duc la ea, pentru că îmi e frică să merg la spital”, a spus vedeta la Antena 3.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies