Home Stiri mondene Iată ce a spus Dani Oțil despre salariul Andreei Esca!

Iată ce a spus Dani Oțil despre salariul Andreei Esca!

de Clara

De curând, Dani Oțil a făcut o referire la salariul pe care Andreea Esca îl are, dar în stilul lui caracteristic. Acesta a dat de înțeles că suma pe care prezentatoarea o are este foarte mare.

„Când vrea domnu’ Eram (n.r. – Alexandre Eram, soțul Andreei Esca) să zâmbești la poză… Te întreabă ce salariu are…”, a scris Dani Oțil în dreptul unei fotografii pe care a postat-o în mediul online.

„Jurnalul de la Pro TV de la ora 19.00 este rescris de Paula Săcui. Practic, tu când o vezi pe Andreea Esca că vorbește acolo, e în mâna Paulei Săcui”, a mărturisit George Buhnici în cadrul emisiunii sale de pe YouTube.

„Eu scriu și rescriu o știre de 20 de ori, până când simt că am înțeles-o atât de bine, încât o pot explica și altcuiva, iar persoana respectivă nu va avea probleme în a o înțelege. Eu spun ce am de spus în 20 de secunde și, dacă nu e foarte simplu și clar, omul n-a înțeles nimic și, până să se dumirească, s-a și trecut la știrea următoare”, a spus Andreea Esca, în urmă cu șapte ani, potrivit celor de la elle.ro.

„Am plecat odată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului fetiţei şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi, atunci, am stat ce am stat şi am bătut la uşă, să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa.

Tata este foarte serios. Când eram mică, era obsedat să am note bune, rezultate bune la înot. Era foarte sever şi, uneori, mă pedepsea. Nu aveam trai cu el dacă nu mergeam foarte bine. Tata a lucrat aproape toată viața pe șantierele patriei, pentru că îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din București”, a povestit mama Alexiei Eram, conform voxbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies