Home Stiri mondene Iată ce a spus Ioana Năstase, după ce a depus actele de divorț

Iată ce a spus Ioana Năstase, după ce a depus actele de divorț

de Clara

Nu mai există cale de împăcare între Ioana și Ilie Năstase, iar acest lucru l-a lăsat să se înțeleagă chiar aceasta, După ce a fost victima violenței și a decis să îi mai acorde o șansă lui Ilie, lucrurile nu s-au așezat așa cum și-a dorit și a ajuns, în cele din urmă, să depună actele de divorț.

„Eu zic că vorbele alea, că îmi ia tot, le-a zis la nervi. Eu voi avea tot ce își dorește o femeie, în această viață, până închid ochii. Eu voi avea tot ce își dorește o femeie, în această viață, până închid ochii.

Eu și Ilie nu ne-am împăcat. Lucrurile sunt așa cum le știți. Nu știu ce o să îmi ia, la partaj. Sunt foarte multe lucruri dobândite de mine, din prima căsătorie. Plus că nu cred că o să facă asta. Eu zic că vorbele alea, că îmi ia tot, le-a zis la nervi. Eu voi avea tot ce își dorește o femeie, în această viață, până închid ochii.

Da, am depus cererea de divorț. Eu am decis asta, pentru că este cea mai bună soluție. În această perioadă, Ilie nu a încercat să se împace cu mine sau să facă vreun pas, în ceea ce privește acest lucru. Consider că am dat suficient timp pentru un semn de împăcare de la el și nu s-a schimbat absolut nimic.

Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul, la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ceea ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez. Mie nu are cum să îmi ia totul. Există o lege care ține cu dreptatea. Eu am muncit o viață pentru ce am acum, deci nu are cum să îmi ia Ilie mie lucrurile și munca mea”, a spus aceasta pentru playtech.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies