Home Stiri mondene Iată ce a spus Iulia Albu despre Adelina Pestrițu!

Iată ce a spus Iulia Albu despre Adelina Pestrițu!

de Clara

Iulia Albu continuă să atace persoanele care poartă hainele din blană naturală. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Iulia Albu le aduce acuzații grave celor care aleg acest tip de obiecte vestimentare și, de data aceasta, cea luată în vizor a fost Adelina Pestrițu.

„Poartă blană naturală într-un context în care mi se pare lipsit de orice fel de bun-gust și bun-simț. Persoanele care fac asta, în momentul acesta, în România, nu merită, din punctul meu de vedere, denumirea de «influenceri». Odată ce ai un anumit număr de followers, nu înseamnă că îți este permis orice”, a spus creatoarea de modă.

Adelina a ajuns cunoscută datorită relației pe care a avut-o cu Liviu Vârciu. În cadrul unui interviu acordat celor de la revistatango.ro, Pestrițu a povestit cum a început totul.

„Totul s-a întâmplat de când l-am cunoscut pe Liviu Vârciu, fostul meu soț. A fost un pas decisiv în ceea ce avea să urmeze, nu numai pe plan profesional, ci și pe plan personal. M-a marcat această experiență, am avut foarte multe de învățat. Aveam douăzeci de ani și chiar visam la familia perfectă. Întotdeauna am râvnit la familiile în care există armonie, în care oamenii se înțeleg de minune și visează la mulți copii. Mă bucur foarte mult că am bifat această etapă din viața mea și mă bucur că am cunoscut iubirea adevărată.

Da, valul mediatic s-a datorat interesului legat de despărțirea noastră. Ulterior, am preluat controlul și am ajuns în punctul în care sunt astăzi, dar am trecut prin multe etape și nu au fost tocmai ușoare. Pentru a ajunge în acest moment, a trebuit să trec prin suferințe, au fost nopți în care a trebuit să plâng ore întregi ca să îmi descarc sufletul, ședințe la psiholog. Dar am avut oameni care m-au îndrumat și m-au pus pe calea corectă, așa cum am și în prezent o echipă care se ocupă de tot ce înseamnă persoana publică Adelina Pestrițu. Am o echipă numeroasă, oameni din PR, stiliști, make-up artiști, avocați, specialiști în toate domeniile”, a mai adăugat soția lui Șteblea Virgil…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies