Home Stiri mondene Iată ce afaceri are Simona Halep!

Iată ce afaceri are Simona Halep!

de Clara

Simona Halep a intrat pe piața imobiliarelor în anul 2017, atunci când, alături de familia sa, sportiva a investit în acest domeniu. Complexul rezidențial ridicat în Mamaia Nord i-a adus venituri considerabile Simonei, încă din primul an de la inaugurare.

Mai mult decât atât, alături de familia sa, Halep deține mai multe hoteluri la Constanța și la munte, acestea reprezentând o sursă de venit considerabilă, pe lângă banii pe care îi câștigă de pe urma tenisului.

În urmă cu ceva timp, Simona Halep a acordat un interviu și a vorbit despre cariera sa, dar și despre momentele mai dificile pe care le-a întâmpinat.

„În momentul în care am scăpat de problemele fizice, încrederea în posibilitățile mele a crescut și am început să simt bucuria de a juca. Astfel, au dispărut, în mare parte, încrâncenarea și presiunea, care au fost înlocuite de dorința de a lupta și de a câștiga.

Desigur, victoriile îți aduc încredere și, normal, alte victorii. Este o stare de competiție, o stare bună, care te face să te menții la un nivel ridicat pe parcursul unui întreg turneu. Fiecare turneu are dificultatea lui, fiecare meci are dificultatea lui, dar eu mă simt pregătită mental pentru a lupta. Dar asta nu înseamnă că o să câștig toate meciurile, sunt un om normal și pot pierde unele meciuri.

După cum spuneam, vreau să iau singură deciziile în teren și să fiu responsabilă pentru ceea ce am hotărât în acele momente. În acest fel, viteza mea de reacție la situațiile cu care mă confrunt este mult mai mare și se bazează pe ceea ce simt la adversara mea. Sigur că este bună și o părere din afară; după cum se spune, din afară se vede mai bine, dar părerea mea este că nu trebuie să fii dependent de sfaturi în teren.

Nu am niște nemulțumiri, doar lucruri pe care aș dori să le perfecționez. Cred că am un joc solid, dar mai am încă de pus la punct unele lucruri”, a spus sportiva pentru cei de la treizecizero.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies