Home Stiri mondene Iată ce au făcut pentru prima oară Gina Pistol și Smiley!

Iată ce au făcut pentru prima oară Gina Pistol și Smiley!

de Clara

Smiley a lansat o nouă piesă și, de data aceasta, pentru prima oară, a inclus-o în videoclip și pe iubita sa, Gina Pistol. Cum cele mai recente piese ale artistului vorbesc despre iubire, nu este de mirare de ce a ales-o pe Gina pentru a apărea în clip.

„Orice om ajunge în punctul în care realizează că viața este cu de toate și că e bine ca el să învețe să se împartă între profesie, indiferent care ar fi aceasta, și universul lui, cu tot ceea ce este esențial: familie, prieteni, distracție, pasiuni, evadări. «Purtat de vânt» este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional care tânjește după puțin timp pentru el și pentru ceea ce contează în viață. Este o gură de libertate într-o mare de «trebuie» care poate ajunge să ne înghită anii fără ca noi să-i mai trăim cu adevărat”, a spus juratul de la PRO TV despre noua lui lansare.

„Eu, pentru Gina, am fost un test de răbdare. Ea, cumva, a devenit mai răbdătoare, mai așezată, mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare (n.r. – acela de a fi mamă).

Ea, pentru mine, a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac, în general, la oameni, în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală”, a declarat acesta în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies