Home Stiri mondene Iată ce avere a moștenit prințul Harry de la mama sa, Prințesa Diana!

Iată ce avere a moștenit prințul Harry de la mama sa, Prințesa Diana!

de Clara

Anul trecut, Meghan Markle și Prințul Harry au luat o decizie care a zguduit întreaga planetă. Cei doi au decis să plece din Familia Regală din cauza unor probleme despre care aveau să vorbească abia un an mai târziu.

Din cauza faptului că au decis să nu mai facă parte din Familia Regală a Marii Britanii, Ducii de Sussex nu au mai primit niciun ban și au trebuit să se descurce așa cum au putut. În cadrul interviului oferit pentru Oprah Winfrey, Harry a declarat că el și Meghan trăiesc din ceea ce Prințesa Diana le-a lăsat drept moștenire.

„Am ce mi-a lăsat mama, iar fără asta n-am fi putut-o face. Parcă ar fi știut ce se va întâmpla și a fost alături de noi”, a declarat Ducele în cadrul interviului menționat anterior. Mai mult decât atât, acesta a mai adăugat că cele două platforme, Netflix și Spotify, nu au făcut niciodată parte din planul lor.

De-a lungul timpului, mai multe surse au declarat că Harry ar fi primit de la mama sa colosala sumă de 8,9 milioane de dolari, sumă care a crescut datorită dobânzilor și investițiilor. Atât Prințul Harry, cât și fratele său, Prințul William, și-au primit averea începând cu vârsta de 25 de ani și până când au împlinit 30 de ani.

Așadar, Harry se pare că are o avere de 13 milioane de dolari. Conform celor de la The New York Post, după ce au venit în Statele Unite ale Americii, Meghan și Harry au locuit în Vancouver, în conacul pus la dispoziție de către un prieten al lor, și în Los Angeles, într-una dintre casele miliardarului Tyler Perry…

Anul trecut, s-a speculat cum că Ducii de Sussex au semnat două contracte bănoase cu cei de la Netflix și Spotify, pentru a face mai multe podcast-uri.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies