Home Stiri mondene Iată ce cadou le-a făcut Andra fanilor ei cu ocazia zilei sale de naștere!

Iată ce cadou le-a făcut Andra fanilor ei cu ocazia zilei sale de naștere!

de Clara

În urmă cu doar câteva zile, Andra a împlinit vârsta de 35 de ani. Aceasta le-a făcut cadoul fanilor ei o nouă melodie, intitulată Timpul.

„Astăzi, de ziua mea, vreau să vă fac un cadou, lansez o nouă piesă, la ora 17:00, pe canalul meu de YouTube. Să fiți acolo cu comentarii și abia aștept părerea voastră despre această melodie, «Timpul»”.

„Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat. Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem, uneori, în oglindă, privindu-i pe Eva și David, pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente.

Este o lecție importantă să vezi ce efect are un gest sau o exprimare. Te gândești de două ori data viitoare înainte să reacționezi! Întrebări încuietoare nu știu dacă pun, adică nu există teme care să ne încuie, suntem deschiși cu ei. Cătălin a povestit recent într-un podcast că David ne-a întrebat despre prezervative la un moment dat, de exemplu. I-am explicat ce este și asta a fost. Cred că nu ar trebui să existe tabuuri între părinți și copii. 

Niciunul dintre noi nu este posesiv sau gelos peste măsură. Suntem siguri pe noi, acesta cred că este motivul. Simțim că este o alegere să fim unul cu celălalt, nu trebuie să ne «păzim» partenerul, să fim vigilenți și să nu îl lăsăm să se îndepărteze de noi. Suntem, în primul rând, buni prieteni, suntem confidenți, ne facem să râdem, ne cerem sfatul în multe privințe”, a spus Andra pentru cei de la libertateapentrufemei.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies