Home Stiri mondene Iată ce caută Chef Cătălin Scărlătescu la o femeie!

Iată ce caută Chef Cătălin Scărlătescu la o femeie!

de Buinoschi Andreea

Cătălin Scărlătescu este unul dintre bărbații din showbiz-ul românesc ce nu au ajuns în fața altarului, deși se apropie de 50 de ani. În urmă cu ceva timp, acesta a spus ce trebuie să aibă femeia ideală pentru el, menționând că nu are un tipar anume.

„Dacă o femeie are creier, are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel putin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase.

Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați, și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”, a spus juratul, conform spynews.ro.

„Discuția asta de multe ori a trezit controverse. La modul că el, de exemplu, mergem în vacanță, el e cu iubita și sunt și eu, că de obicei mergem așa, eu sunt singură și el cu iubita și tot timpul el îmi dă mie mai multă atenție și ele tot timpul sunt geloase pe mine și eu tot timpul încerc să le explic. Pur și simplu, știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție și oricare ar fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora, că și cu mamele au fetele probleme. Eu mă simt ciudat de multe ori și eu încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac”, a spus Carmen Scărlătescu, sora sa, pentru cei de la Antena Stars, despre crizele de gelozie ale fostelor iubite ale juratului.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies