Home Stiri mondene Iată ce crede Andreea Marin despre Lavinia Pîrva! Nimănui nu i-a venit să creadă

Iată ce crede Andreea Marin despre Lavinia Pîrva! Nimănui nu i-a venit să creadă

de Buinoschi Andreea

Andreea Marin a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, în care a trebuit să răspundă mai multor întrebări interesante. Printre ele s-au numărat două legate de una dintre fostele partenere ale lui Ștefan Bănică Junior, dar și de actuala lui soție, Lavinia Pîrva.

Întrebată cum se înțelege cu Lavinia, prezentatoarea a oferit un răspuns care i-a uimit pe toți: „Așa și? Suntem o familie. Deci e ok”, a declarat aceasta, în cadrul emisiunii lui Măruță.

În prezent, Andreea Marin prezintă emisiunea Nu există nu se poate. În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la adevarul.ro, aceasta a vorbit despre istoria acestei expresii. „Nu există nu se poate!“. Aceasta este vorba pe care tatăl meu mi-a spus-o încă din copilărie. Pare o negaţie. Teoretic, nu ne ghidăm după nergaţii, ci după lucruri pozitive. Practic, această vorbă are o conotaţie atât de puternică încât în fiecare moment de impas al meu, pe ea m-am bazat. Pare că nu există soluţie? Eu ştiu că nu există „nu se poate“ şi trebuie să o găsesc. Am mers mereu mai departe sprijinindu-mă pe vorba tatălui meu şi, la un moment dat, am devenit mamă. Eram cu fetiţa mea într-un parc în plină iarnă, o plimbam cu sania împreună cu frăţiorul ei. Am făcut o tură, am făcut două, păreau ei mici, dar erau grei. Am lăsat de-o parte sania şi le-am zis: „Piticilor, gata, mami nu mai poate“.

Ce mi-a spus fetiţa mea de 2 ani: „Nu există nu se poate!“. Mi s-a părut un lucru mare că un copil care abia învăţase să vorbească a înţeles ce vreau să spun cu adevărat şi mi-a servit vorba exact la momentul potrivit. Mi-am dat seama cât de motivaţională poate fi vorba tatălui meu. Aşa că acum fac o campanie naţională care se numeşte „Nu există nu se poate“. Este dedicată femeilor din România care cred că nu mai pot evolua, nu mai pot fi ce au fost odată sau au alte probleme de acceptare. Dacă tu crezi în tine, trebuie să cauţi informaţia acolo unde trebuie şi oamenii care te pot învăţa ce ai tu nevoie să ştii. Totul este posibil, dar fă eforturi în direcţia bună”, a declarat Andreea Marin, pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies