Home Stiri mondene Iată ce crede Iulia Albu despre Loredana Groza!

Iată ce crede Iulia Albu despre Loredana Groza!

de Clara

Ieri, Iulia Albu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre ținutele mai multor persoane publice. Printre vedetele vizate s-a numărat și Loredana Groza, care, spre surprinderea tuturor, este pe placul ei.

Se pare că fosta soție a lui Mihai Albu nu are nimic împotriva operațiilor estetice la care artista a apelat, ba chiar crede că rezultatul a fost unul foarte bun.

„M-am gândit și pot să trag următoarea concluzie: arată mult mai bine acum, nu știu ce și-a făcut, dar îi stă bine, nu este o femeie foarte tânără, dar arată foarte bine. Spre exemplu, Adelina Pestrițu a apelat la operații estetice foarte devreme, iar ale ei nu sunt prea reușite. Este una să-ți mărești sânii și altceva când, la 50 de ani, dorești să îmbunătățești ceva. M-am gândit foarte mult, dar, în cazul ei (n.red. – al Loredanei), lucrurile funcționează”, a spus criticul de modă.

În urmă cu ceva timp, Iulia Albu a recunoscut că a apelat și ea la câteva operații estetice. „Operații estetice? Mmm… nu chiar însă trebuie să vă fac o confesiune… NIMENI nu este perfect. Și de ce ar vrea cineva să fie, până la urmă? Ador suma «imperfecțiunilor» mele. Mai puțin gleznele, de care m-am ocupat și mă voi mai ocupa, și niște enervante vinișoare de pe obraji, dobândite Dumnezeu știe cum.

Sinceră să fiu, chiar nu îmi amintesc cum au apărut și când, ci doar că săptămâna trecută am decis să scap de ele asumat și corect. Mai am două ședințe până când eu și ele să ne luăm la revedere definitiv însă începutul este al naibii de promițător. Mai trebuie să mă ocup de o rozacee sâcâitoare, din fericire, nu foarte avansată, să descopăr un sport pe care îl pot face de acasă și, gata, mă declar satisfăcută 😂”, a mărturisit criticul de modă pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies