Home Stiri mondene Iată ce decizie radicală au luat foștii Duci de Sussex!

Iată ce decizie radicală au luat foștii Duci de Sussex!

de Buinoschi Andreea

Prințul Harry și Meghan Markle continuă să uimească pe toată lumea. Aceștia au decis să renunțe la orice cont social pe care îl aveau, ceea ce înseamnă că nu vor mai promova nici Fundația Archewell pe care o dețin.

Surse apropiate celor doi au spus că decizia au luat-o în urma valului de ură pe care l-au primit din partea internauților. Așadar, pentru a se proteja de comentariile negative venite din partea oamenilor, Meghan și Harry au decis să nu mai aibă niciun cont social, spre marea dezamăgire a fanilor.

Încă din anul 2020, cei doi nu au mai postat nici pe Instagram, nici pe Twitter, acela fiind momentul în care doar discutau despre o posibilă retragere din mediul online. Mai mult decât atât, cei doi soți au discutat, de mai multe ori, despre injuriile și acuzele care li s-au adus în mediul online, chiar dacă au încercat să își spele imaginea, odată ajunși în Statele Unite ale Americii.

Cu toate acestea, fanii lor se vor putea bucura de serialele TV, de emisiunile, dar și de filmele pe care le vor face special pentru copii. Aceste proiecte au venit în urma unui contract semnat cu Netflix care le-a oferit suma de 100 de milioane de lire sterline în schimbul acestor proiecte.

„După cum putem simți cu toții, lumea, în acest moment, pare extraordinar de fragilă. Cu toate acestea, suntem încrezători că fiecare ființă umană are potențialul și oportunitatea de a conta (așa cum se vede acum pe tot globul, în familiile noastre, în comunitățile noastre și în grupele oamenilor din prima linie), împreună ne putem ridica reciproc pentru a realiza această promisiune”, a fost una dintre postările cuplului.

„Mi s-a spus că în 2019 am fost cea mai batjocorită persoană din întreaga lume, fie bărbat sau femeie. Acum, opt luni de la asta, nici măcar nu eram vizibilă, eram în concediu de maternitate. Este atât de dăunător dacă oamenii spun lucruri despre tine care nu sunt adevărate! Dăunător atât pentru sănătatea ta mintală, cât și pentru cea emoțională. E atât de puternic totul, încât nici măcar nu te poți gândi la ce simți”, a spus Meghan în podcast-ul Teenager Therapy, potrivit celor de la dailymail.co.uk…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..