Home Stiri mondene Iată ce diferență de vârstă există între Adela și Radu!

Iată ce diferență de vârstă există între Adela și Radu!

de Clara

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Aceștia se pregătesc pentru nașterea celui de-al treilea copil, dar puțină lume știe ce vârste au cei doi.

Ei bine, Adela Popescu are 34 de ani, în timp ce Radu are 44. Așadar, între cei doi este o diferență de zece ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat din a-și întemeia o familie și din a deveni unul dintre cele mai sudate cupluri din România.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținută în fiecare dimineață la jogging (n.r. – zâmbește).

Aaa, sărutul acela «furat» pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!

Eram foarte îndrăgostiți. Am plecat destul repede într-o vacanță în Bali împreună cu o gașcă de prieteni. Vacanța aceea a accelerat cumva lucrurile și ne-a ajutat să ne lămurim că ne place să ne trezim unul lângă celălalt. La întoarcere, ne-am mutat împreună.

Cred că în viață nimic nu este întâmplător. Probabil că așa a fost și în cazul nostru. Niciodată nu mi-am dorit să mă așez la casa mea, n-aveam niciun motiv s-o fac. Într-adevăr, a apărut Adela ca să mă facă să-mi doresc să mă așez la casa noastră. Sunt un norocos, a apărut, atât!”, a spus Radu Vâlcan pentru viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies