Home Stiri mondene Iată ce diferență de vârstă există între Gina și Smiley!

Iată ce diferență de vârstă există între Gina și Smiley!

de Clara

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia și-au ținut relația departe de ochii lumii mai bine de un an, până în momentul în care au decis că povestea lor de iubire este suficient de puternică.

În ciuda faptului că diferența de vârstă dintre ei este de 3 ani, cei doi se iubesc din ce în ce mai mult și, de o lună, au devenit părinții unei fetițe. Gina Pistol are 40 de ani, iar Smiley are 37 de ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să formeze o familie pe care, de altfel, fanii lor o îndrăgesc.

De curând, Smiley a vorbit despre relația pe care o are cu mama fiicei sale. Acesta a declarat că prezentatoarea de la Antena 1 este exact așa cum și-a dorit să fie o femeie și că, deși este o persoană dificilă, iubita sa îl acceptă așa cum este.

„Eu, pentru Gina, am fost un test de răbdare. Ea, cumva, a devenit mai răbdătoare, mai așezată, mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare (n.r. – acela de a fi mamă).

Ea, pentru mine, a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac, în general, la oameni, în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a declarat Smiley în podcast-ul lui Mihai Morar.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies