Home Stiri mondene Iată ce fac fetele de la Candy! În urmă cu mai mulți ani făceau ravagii în topurile muzicale

Iată ce fac fetele de la Candy! În urmă cu mai mulți ani făceau ravagii în topurile muzicale

de Buinoschi Andreea

Monica Andrei, Giulia Anghelescu și Selena au format trupa Candy. Cele trei erau de neoprit în momentul în care urcau pe scenă și reușeau să facă ravagii cu piesele lor. Printre cele mai de succes melodii ale lor se numără: „Ești băiatul care îmi place”, „Nu te pot ierta” și „N-am să te uit”.

La începutul anilor 2000, cele trei reușiseră să dea lovitura în muzică. Piesele lor erau fredonate de toată lumea și se auzeau peste tot. Succesul trupei a fost extrem de răsunător și foarte greu de trecut cu vederea. Cel care a înființat trupa a fost nimeni altul decât Laurențiu Duță, dar, cu toate că a reușit să aducă împreună unele dintre cele mai bune voci ale acelei generații, cele trei artiste au decis să meargă fiecare pe drumul ei.

În prezent, Giulia are propria carieră solo și face și vlog, unde la arată fanilor cu ce își ocupă aceasta timpul. În schimb, Selena, după ce s-a bucurat de un succes la fel de mare și în ceea ce privește cariera de actriță, a decis să plece în Anglia, lăsând tot succesul din România în spate.

La fel s-a întâmplat și cu Monica Andrei. Aceasta a mai cântat singură timp de câțiva ani, dar, în cele din urmă, a decis să se retragă de pe scenă. Singura care și-a continuat cariera muzicală este Giulia.

În urmă cu ceva timp, Giulia a acordat un interviu pentru cei de la kudika.ro și a vorbit despre felul în care arată viața ei de când a devenit mamă.

„Am învățat să îmi prioritizez viața. Muncesc enorm de mult dar, în aceeași măsură, îmi doresc să stau și cu familia. Poate că pare imposibil, însă am descoperit că nu e dacă te organizezi foarte bine.

M-am schimbat enorm de când am devenit mama dar, cred că cel mai important lucru este faptul că am învățat să lupt cu toate puterile pentru ceea ce îmi doresc”, a spus Giulia, pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..