Home Stiri mondene Iată ce face Liviu Vârciu pentru a-și întreține familia!

Iată ce face Liviu Vârciu pentru a-și întreține familia!

de Buinoschi Andreea

Liviu Vârciu are trei copii și multe pofte de satisfăcut, iar toate acestea îl fac să scoată foarte mulți bani din buzunar. Pentru a-și putea susține financiar familia, Liviu are mai multe angajamente pe care face tot posibilul să le onoreze.

Vârciu are o fată de 18 ani, Carmina, căreia îi plătește pensie alimentară de peste 1.500 RON lunar, o altă fetiță în vârstă de trei ani, Anastasia, dar și un băiețel de doar câteva luni.

Liviu filmează pentru mai multe emisiuni ale Antenei 1: Te cunosc de undeva!, Rămân cu tine, dar și îndrăgita emisiune cu Nea Mărin. Însă, pandemia de Coronavirus și carantina i-au dat planurile peste cap destul de mult și a fost nevoit să amâne aceste filmări.

Pe data de 20 iunie, filmările pentru  Te cunosc de undeva! au fost oprite, deoarece mai mulți colegi de-ai săi au fost infectați cu noul Coronavirus, printre care se numără: Ozana Barabancea, Marcel Pavel, Adriana Trandafir și care, din fericire, s-au vindecat.

Lucrurile stau la fel și în cazul show-ului Rămân cu tine, care va avea premiera pe data de 4 august. Edițiile difuzate vor fi cele care deja s-au înregistrat, filmările fiind și ele stopate.

În prezent, Liviu Vârciu filmează pentru show-ul lui Nea Mărin, alături de bunul său prieten Andrei Ștefănescu. Emisiunea va reveni pe micile ecrane în curând, iar așteptarea fanilor va lua sfârșit.

Atunci când nu filmează sau nu are alte angajamente de onorat, Liviu petrece timp cu familia sa și își face amintiri cu aceasta. „Este fericit că este tată de băiat, însă momentan nu petrece foarte mult timp cu el, pentru că micuţul doarme şi mănâncă, iar Liviu poate să îşi vadă de proiectele sale în televiziune şi ce mai face el. Seara îi face baie micuţului şi au timpul lor petrecut împreună. Îi mai place să-l plimbe cu căruciorul”, a declarat o sursă apropiată lui Liviu…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies