Home Stiri mondene Iată ce i-a spus Andra lui Smiley despre nunta cu Gina!

Iată ce i-a spus Andra lui Smiley despre nunta cu Gina!

de Buinoschi Andreea

Se pare că Smiley are gânduri de însurătoare. Faptul că va deveni tătic în aproximativ două săptămâni l-a făcut să se apropie și mai tare de Gina și iată că în peisaj și-au făcut apariția și discuțiile legate de o posibilă nuntă.

Cu toate acestea, Andra a ținut să îl avertizeze că mariajul nu este chiar așa cum pare. După un număr spectaculos de acrobații desfășurat la PRO TV, Smiley a spus că, după 11 ani de căsnicie, oamenii implicați într-o căsnicie vor face acrobații. Andra a vorbit din experiența personală și l-a sfătuit să își ia gândul: „Stai liniștit, nu se va întâmpla, am 12 ani de căsnicie și nu s-a întâmplat”.

Gina și Smiley vor deveni părinții unei fetițe la începutul lunii martie. Aceștia așteaptă cu nerăbdare momentul întâlnirii, iar artistul le-a dat mai multe detalii fanilor despre starea de sănătate a iubitei sale. „Mă antrenez ca să țin fetița în brațe, că aici nu e vorba de forță, ci de rezistență. Mai durează vreo două-trei săptămâni. Am emoții și, cu cât trec zilele mai mult, realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin. Suntem pregătiți, credem noi, dar, cu siguranță, sunt foarte multe lucruri pe care o să le simțim și nu știm dacă suntem pregătiți. Ne-am gândit la un nume. Gina se simte foarte bine, acum se odihnește un pic. Îți dai seama că, în ultima perioadă, lucrurile se mișcă mai greu”, a spus Smiley, conform spynews.ro.

Cei doi au anunțat abia la sfârșitul lunii septembrie că vor deveni părinți, când Gina Pistol era deja în al doilea trimestru de sarcină. Din cauza unor probleme de sănătate pe care le avea, dar și a vârstei, prezentatoarea putea pierde sarcina și a vrut să se asigure că va trece cu bine peste primele trei luni, care sunt cele mai importante…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies