Home Stiri mondene Iată ce i-a transmis Andreea Bălan lui George Burcea!

Iată ce i-a transmis Andreea Bălan lui George Burcea!

de Buinoschi Andreea

Andreea Bălan și George Burcea au zguduit lumea mondenă atunci când au anunțat că divorțează. De atunci, George Burcea a preferat să nu comenteze nimic legat de acest subiect, în timp ce fosta sa soție a vorbit în vloguri și a lansat piese despre toate etapele pe care le-a traversat de-a lungul acestei perioade.

Cea mai recentă melodie a Andreei Bălan a fost o adevărată surpriză pentru fanii săi, deoarece aceasta a fost compusă asemenea celor cu care făcea ravagii și în tinerețe.

Cu toate acestea, mesajul pe care Andreea îl transmite nu este unul general, ci este dedicat chiar lui George Burcea. „Întotdeauna mi-am dorit să ies din zona de confort și să încerc să mă autodepășesc, să trec peste orice obstacol, să fac lucruri deosebite și să surprind. «Nu mai doare» reprezintă un alter ego, o parte din mine care se simte mai puternică după experiențele avute și pregătită să meargă mai departe”, sunt cuvintele Andreei Bălan legate de piesa Nu mai doare.

În urmă cu ceva timp, tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, a declarat pentru Cancan.ro că încă nu l-a cunoscut pe Tiberiu Argint, actualul iubit al fiicei sale: „Păi, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Tiberiu Argint, motiv pentru care nu pot să îmi dau cu părerea despre această relație. Am fost acum două zile la Andreea, mi-am văzut nepoatele și nu am discutat despre acest subiect”, a declarat acesta.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu de aproape o lună, iar cei doi și-au oficializat relația în urmă cu aproximativ o săptămână. Aceștia au fost fotografiați la mare, pe plajă. Se țineau în brațe și de mână, iar fanii au înțeles imediat că există o legătură romantică între ei. Admiratorii Andreei i-au transmis doar mesaje de încurajare și de susținere…

Sursa

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies