Home Stiri mondene Iată ce își îndeamnă Anamaria copiii să facă, după ce Reghecampf a depus actele de divorț!

Iată ce își îndeamnă Anamaria copiii să facă, după ce Reghecampf a depus actele de divorț!

de Buinoschi Andreea

Zvonurile legate de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost confirmate. Antrenorul le-a spus celor de la cancan.ro că a depus actele de divorț și, după aceea, femeia de afaceri a reacționat în mediul online, așa cum a tot făcut în ultima vreme.

„Mami…❤️ Tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! TU ești EL! NOI suntem EL! FII Puternic, BĂIATUL MEU SUPERB ȘI DEȘTEPT! Cum sunt și surorile tale! Și iubește-l!!! Tu ești EL! Nu uita niciodată! CÂNDVA, VA ÎNȚELEGE!!! Du-te și caută în el numai lucrurile bune! El este și va rămâne Eroul vieții tale! Pentru noi, el va rămâne SOARELE NOSTRU! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SĂ-ȘI VADĂ GREȘELILE! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE! Mami!!! CÂINII LATRĂ, URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu îl reprezintă!!!

Undeva, TATI S-A PIERDUT… ÎNTR-O LUME URÂTĂ TARE! Care nu îl reprezintă! Dar tu luptă pentru tati și nu îți încărca sufletul cu ură, căci tatăl tău nu știe ce îți face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta! Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu! ❤️ Înconjurați-l pe tati cu dragoste!❤️”, este comentariul lăsat de Anamaria Prodan fiului ei, Bebeto, în mediul online.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ! Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime! Comentarii sau explicații nu există, pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe jr! Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin! Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară! Satisfacție nu vom da nimănui, pentru că familia Reghecampf-Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond”, a mai scris aceasta pe pagina ei de Instagram…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies