Home Stiri mondene Iată ce legătură există între Cătălin Botezatu și Alex Bodi!

Iată ce legătură există între Cătălin Botezatu și Alex Bodi!

de Clara

Bianca Drăgușanu nu este singurul lucru pe care cei doi bărbați îl au în comun. Alex Bodi este un împătimit al creațiilor lui Cătălin Botezatu, acesta fiind și motivul pentru care, în spatele gratiilor, a avut grijă la modul în care s-a îmbrăcat.

Nici în celulă, Alex Bodi nu a neglijat aspectul. Afaceristul nu s-a îmbrăcat oricum, ci cu haine alese, create chiar de către juratul de la Kanal D, semn că nu îl deranjează că și el a iubit-o pe Bianca. Atunci când a fost eliberat, fostul iubit al blondinei avea în brațe o husă de la brandul Viggo, brand care stă sub semnătura lui Botezatu.

În urmă cu doar câteva săptămâni, după ce Alex Bodi a fost reținut, Cătălin și-a dat cu părerea despre acest subiect. „Până la sentința finală, există prezumția de nevinovăție. Dacă se va demonstra că aceste capete de acuzare sunt reale, atunci trebuie să se supună rigorilor legii. Prostituția, traficul de persoane sunt lucruri pe care niciun om din societate nu le acceptă.

Nimeni nu cred că e de acord cu astea. E de condamnat! Din păcate, aceste lucruri au luat amploare la noi în țară. Eu, cunoscându-l, îmi doresc să nu aibă prea multă tangență cu această promiscuitate și să iasă, într-un fel sau altul, basma curată. Eu nu doresc răul nimănui”, le-a spus creatorul de modă celor de la cancan.ro.

Alex Bodi poate răsufla ușurat, cel puțin pentru moment. Bărbatul a ieșit din închisoare, dar va rămâne în arest la domiciliu. „În baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct. 2 lit. a C.pr.pen. raportat la art. 204 C.pr.pen; Desființează în parte încheierea atacată cu privire la inculpații Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi rejudecând: În baza art. 237 alin 1 şi 2 C.pr.pen., art. 242 alin. 2 C.pr.pen., şi art. 218 C.pr. pen., respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive faţă de inculpații Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpații Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, pe o durată de 30 de zile, începând cu data 18.12.2020 şi până la data de 16.01.2021, inclusiv”, au decis magistrații…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies