Home Stiri mondene Iată ce mai face Julia Chelaru, la cinci ani de la divorț!

Iată ce mai face Julia Chelaru, la cinci ani de la divorț!

de Buinoschi Andreea

Julia Chelaru a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din anii 2000. Din păcate, din cauza divorțului de fostul soț, aceasta a pierdut lupta cu kilogramele, iar silueta ei nu mai este la fel ca în urmă cu 20 de ani.

Aceasta a trecut printr-un episod de depresie destul de sever, dar, în cele din urmă, a reușit să iasă învingătoare. Mai mult decât atât, problemele cauzate de despărțire au afectat-o atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere emoțional.

„Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune”, a spus Bogdan Jianu, fostul ei soț, conform cancan.ro.

„Sunt liberă, dar îndrăgostită! Sunt foarte fericită, e bărbatul pe care mi-l doream, cred că e mâna destinului. Ne distrăm, ne place viața, vrem deocamdată să lăsăm lucrurile așa cum sunt și totul să vină de la sine. Mă simt o femeie liberă, în sensul în care sunt într-o perioadă în care mă simt bine cu mine”, a declarat femeia, pentru cei de la click.ro.

În prezent, Bogdan Jianu formează un cuplu cu nimeni alta decât Cătălina Ponor. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți și sunt convinși că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de șapte ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, au mărturisit persoane apropiate, potrivit celor de la cancan.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..