Home Stiri mondene Iată ce mesaj i-a transmis Adela Popescu Ginei Pistol după ce a vorbit despre greutățile vieții de mamă!

Iată ce mesaj i-a transmis Adela Popescu Ginei Pistol după ce a vorbit despre greutățile vieții de mamă!

de Clara

Adela Popescu a reacționat după ce Gina Pistol a explicat cât este de grea viața de mămică. Gestul acesteia a fost văzut ca un act de curaj de către Adela, deoarece oamenii preferă să arate pe rețelele sociale doar partea frumoasă a lucrurilor.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu! Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată.

Pur și simplu, vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot. Pentru mine, a fost greu. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc.

E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic”, a spus Gina pe contul său de Instagram.

„Am fost absolut cucerită de ce a postat tocmai acum Gina Pistol. Mi-a plăcut foarte mult sinceritatea ei, felul în care vorbește despre prima perioadă cu bebelușul acasă, care este, fără doar și poate, extrem de provocatoare. Toate mamele trec prin asta, are dreptate.

Puține aleg să spună verde în față. Ce nu înțeleg ele este că a spune că e greu nu este o dovadă de slăbiciune, este o dovadă de putere. Este o putere pe care cele care te ascultă și trec prin experiența ta sau prin ceva similar o capătă când văd că nu sunt singure.

Dorința de solidaritate și de a fi mai multe într-o anumită situație ne dă putere. Dacă spui că e greu, nu înseamnă că nu ești demn sau nu ești bun pentru lucrul respectiv. Ai curajul să spui că e greu. De unde nebunia asta cu lucrurile perfecte? A te plânge e una, a spune că e greu e alta”, a fost reacția Adelei Popescu…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies