Home Stiri mondene Iată ce mesaj i-a transmis Dani Oțil lui David Popovici!

Iată ce mesaj i-a transmis Dani Oțil lui David Popovici!

de Clara
  • David Popovici este dublu campion mondial la înot.
  • Acesta și-a doborât propriul record, dovedind că și România poate.
  • Dani Oțil a postat un mesaj în mediul online, cu subînțeles, despre ceea ce se va întâmpla cu el.

Dani Oțil l-a felicitat pe David Popovici în legătură cu rezultatul obținut la înot. Prezentatorul de la Antena 1 a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare despre cum urmează să fie tratat în continuare, deși a câștigat.

Acesta a formulat mesajul cu subînțeles și nu puține au fost persoanele care l-au susținut în legătură cu mesajul transmis.

Dani Oțil, mesaj emoționant și dureros, în același timp

„Scuze, David Popovici! În numele meu, al colegilor de media care și-au adus aminte abia acum că avem și sportul intitulat înot în România. Te vor peria două săptămâni. Apoi, dacă ratezi o finală sau te accidentezi, te vor tăvăli. Dar tu ești băiat deștept. Te-am auzit la primul live de la Neatza, acum un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbaliștii majori cu care umplem grupajele de știri.

Ne cerem scuze pentru felul în care arată bazinele din România. Tu să nu ne bagi în seamă. Semnează cu sponsori, câștigă bani, apari în reclame. Nu ne datorezi nimic. Ne poți ajuta într-un singur fel. Între copiii noștri mai sunt câțiva ca tine, dar pe care îi vom îneca de mici. Tu ești superman. Nu pentru că ai bătut recorduri. Pentru că ai bătut sistemul.

Noi suntem 20 de milioane. Lucrăm de 30 de ani la un sistem care să te încurce. Să te bată. Ne-ai bătut. Scuze, David Popovici”, a scris Dani Oțil pe contul său de Instagram.

David Popovici a plecat în cursă cu planuri mărețe

„Nu am fost atât de surprins (n.r. când a văzut cât de repede a pornit), pentru că am plănuit un start rapid, undeva la un 50 pe prima sută, așa că 49.96 a fost fix acolo.

Știam că trebuie să conduc cursa încă din început, asta a fost o strategie importantă, că trebuia să domin cursa încă din start. Pot spune că am mai multă încredere în mine dacă mă văd în frunte, dar nu asta m-a scos la capăt cu bine.

Ceea ce m-a scos la capăt cu bine e faptul că am avut o cursă foarte bine gândită, ne-am pregătit foarte bine pentru ea, m-am odihnit bine înainte, cred că și asta contează. We just love swimming. Suntem oameni obișnuiți care fac lucruri extraordinare. Așa îmi place să cred”, a mai spus acesta în cadrul unei conferințe de presă, conform kanald.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies