Home Stiri mondene Iată ce notă a luat Ramona Olaru la licență, deși se spune că nu e inteligentă!

Iată ce notă a luat Ramona Olaru la licență, deși se spune că nu e inteligentă!

de Clara
  • Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase asistente TV din țara noastră.
  • În urmă cu șapte ani, aceasta a susținut examenul de licență.
  • Obișnuită cu jignirile din mediul online, aceasta a demonstrat că este și deșteaptă.

Au trecut șapte ani de când Ramona Olaru a susținut examenul de licență. Aceasta a luat o notă onorabilă și le-a arătat fanilor săi cât a reușit să obțină.

Nu de puține ori, despre Ramona Olaru s-a spus că este frumoasă, dar nu și foarte inteligentă. Cum acum este perioada în care examenele se suțin, asistenta de la Antena 1 a scos din cufărul cu amintiri o fotografie în care apare media ei de la licență, 9,10.

„Și când te uiți la mine, n-ai zice că sunt prea inteligentă”, a scris aceasta în mediul online.

Ramona Olaru își dorește un copil cu Cătălin Cazacu

„Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună.

Facem destul de des activități împreună, poate chiar și de două ori pe zi. Asta e, oarecum o regulă- la prânz să mergem împreună la masă sau să ne vedem măcar o jumătate de oră sau o oră. Și seara, dacă avem timp, la film sau să ieșim să mâncăm”, a spus asistena TV pentru cei de la Antena Stars.

„Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta”, a spus și Cătălin Cazacu, potrivit cancan.ro.

Cei doi nu și-au recunoscut relația încă de la început

„Da, nu suntem într-o relație neapărat! Suntem prieteni de mult și, în ultimul timp, am tot ieșit și ne-am apropiat… Nici noi nu știm încotro se duce, dar, ca și voi, așteptăm să vedem ce se întâmplă și cum o să simțim lucrurile. Momentan, e totul bine așa, ca o chestie de început în care nu s-au întâmplat cine știe ce lucruri.

Abia ne-am pupat așa puțin și vom vedea… Orice ar ieși sau nu, relația noastră a fost și va fi mereu una de o prietenie prea mișto, mai rară”, a spus Ramona pentru cei de la cancan.ro, după ce zvonurile au apărut.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies