Home Stiri mondene Iată ce nu vrea să audă niciodată Dan Negru despre el!

Iată ce nu vrea să audă niciodată Dan Negru despre el!

de Clara

Recent, Dan Negru a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări, difuzată la Kanal D. Pe lângă răspunsurile la întrebările picante care i-au fost adresate, prezentatorul a spus şi ce nu i-ar plăcea să se spună niciodată despre el.

„Înainte de orice, cred că aș șterge știrea care urmează despre noi: «Negru, la Kanal D! WOW!». Să știi că eu asta cred că e o normalitate, cred că, încet-încet, televiziunea se îndreaptă spre normalitatea asta. În lume se întâmplă schimbul ăsta între televiziuni, în online se joacă de multă vreme așa… este deschis. Așa că eu aș șterge posibilele știri care ar putea să apară de genul… «Negru la Kanal D». Cred că ar trebui să ne ducem în zona asta de normalitate, pentru că ele (n.r. – știrile) vor fi trucate, schimbate”, a spus vedeta Antena 1 în cadrul emisiunii difuzate la Kanal D.

În cadrul unui interviu acordat celor de la click.ro, Dan Negru a vorbit despre emisiunile pe care le prezintă la Antena 1. Acesta a mărturisit că pandemia a schimbat mersul lucrurilor, iar totul este extrem de imprevizibil. „A fost un an în care am făcut mai puțină televiziune și am negociat mai mult cum și unde să fac televiziune. Adică, a fost, și din punctul ăsta de vedere, un an atipic în care am făcut mai puțin și am trăncănit mult.

Pandemia a lovit în produsele TV premium, în alea scumpe. «Vocea României» nu a mai existat anul ăsta. Nici «Next Star». Revelionul a scăpat, deși e și el un produs TV scump. La ora asta, mi-e greu să spun ceva despre kids- show-ul meu de talente. Mă onorează că Pro și Kanal ne-au urmat ideea de show cu copii în prime time, cu «Voice Kids» și «Kids Sing», și, mai ales, mă bucură că formatul meu cu copii e unul românesc 100%. Sunt discuții despre Negru + copii = «Kids Show», dar e prea devreme să spun ceva. Trăncăneala multă nu aduce nimic bun, asta mi-a arătat anul 2020”, a spus acesta pentru sursa menţionată mai sus…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies